У депортаційному центрі в Росії знайшли мертвим громадянина США

У депортаційному центрі в Росії знайшли мертвим громадянина США

Укрінформ
У центрі тимчасового утримання іноземців в селі Новоукраїнському Гулькевицького району Краснодарського краю знайдений мертвим 56-річний громадянин США Ернест Мітчелл, який чекав там депортації з РФ.

Про це повідомляє Радіо Свобода, передає Укрінформ.

За інформацією російських видань, Мітчелла затримали 17 листопада у Сочі на підставі того, що його поліс медичного страхування не діє в РФ. Сочинський міський суд призначив йому штраф у розмірі трьох тисяч рублів та видворення з РФ, хоча Мітчелл пояснював, що страхова компанія запевнила, що поліс діє в усьому світі. Інші ЗМІ з посиланням на джерела пишуть, що Мітчелл нібито намагався виїхати до самопроголошеної Абхазії з "незадекларованими коштами".

Читайте також: Євросоюз продовжив на три роки санкції за порушення прав людини - у списку 47 росіян

Громадянина США до депортації направили до центру тимчасового утримання іноземців у Новоукраїнському. Згодом його тіло з порізами вен і артерій на руках, ногах та шиї знайшли у вбиральні, пишуть ЗМІ.

У російських пабліках причиною смерті Мітчелла називають самогубство. Підтверджень цієї інформації наразі немає.

Як повідомляв Укрінформ, восени Держдепартамент США випустив рекомендацію для всіх американських громадян з закликом виявити «посилену обережність» під час перебування за кордоном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-