У Байдена вірять, що Конгрес погодиться профінансувати подальшу підтримку України

У Байдена вірять, що Конгрес погодиться профінансувати подальшу підтримку України

Укрінформ
У Білому домі переконані, що Конгрес схвалить виділення додаткових коштів, необхідних для продовження надання підтримки Україні.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, пише CNN.

“Ми переконані, що допомога триватиме, навіть якщо від опозиції лунають голоси незгоди. На наше переконання, все ж є міцна двопартійна основа підтримки українського питання й допомоги у обороні України”, - сказав Салліван.

Читайте також: Єрмак обговорив із Салліваном першочергові оборонні потреби України

Він додав, що ключові представники Демократичної та Республіканської партій непохитно виступають на підтримку України.

“Є впливові республіканці й демократи, голоси як в Палаті громад, так і в Сенаті на ключових позиціях, які лобіюють подальшу фінансову підтримку України, аби вона мала засоби, необхідні для захисту суверенітету й територіальної цілісності”, - наголосив радник.

Читайте також: Сенатор-республіканець хоче, аби Трамп відмовився від участі у президентських виборах

За його словами, Адміністрація Байдена вже донесла до України та міжнародних союзників свою “упевненість, що США продовжать надавати підтримку, скільки буде треба, як ми й обіцяли”.

Нагадаємо: минулого місяця кількома членами Республіканської партії до розгляду Палати громад США була запропонована законодавча правка, яка пропонує позбавити Україну усієї фінансової допомоги США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-