Ще один топчиновник ЄС відклав поїздку до Китаю через COVID-19

Ще один топчиновник ЄС відклав поїздку до Китаю через COVID-19

Укрінформ
Виконавчий віцепрезидент Європейської комісії з питань Європейського зеленого курсу Франс Тіммерманс відклав заплановані поїздки до Китаю та Японії після отримання позитивного результату тесту на коронавірус (COVID-19).

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Рolitico.

Цього тижня Тіммерманс мав поїхати до Китаю, щоб зустрітися з китайським посланцем з питань клімату Се Чженьхуа після участі у зустрічі G7 з питань довкілля в японському місті Саппоро. Проте йому довелося скасувати обидва візити після того, як перед поїздкою до Японії він отримав позитивний результат тесту на COVID-19.

Читайте також: Байден скасував надзвичайний стан у США, введений у 2020 році через COVID-19

"Ми прагнемо здійснити цю поїздку якомога швидше", - заявив радник Тіммерманса зі зв'язків з громадськістю Джорі Кейспер.

Це вже другий комісар з позитивним результатом тесту на COVID менш ніж за тиждень.

Минулої середи глава зовнішньополітичного відомства ЄС Жозеп Боррель також був змушений відкласти поїздку до Китаю після позитивного результату тесту на коронавірус.

Читайте також: Китай має ключ до розуміння походження коронавірусу - глава ВООЗ

"Той факт, що обидва комісари захворіли на коронавірус протягом кількох днів один після одного, є повним збігом. Вони не бачилися. Колегія комісарів не збиралася протягом останніх двох тижнів через великодні канікули", – сказав Кейспер.

Як повідомляв Укрінформ, високий представник ЄС Жозеп Боррель відклав свій візит до КНР у зв'язку із позитивним тестом на COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-