Байден достроково проголосував на проміжних виборах до Конгресу США

Байден достроково проголосував на проміжних виборах до Конгресу США

Укрінформ
Президент США Джо Байден достроково проголосував на проміжних виборах до Конгресу, запланованих на 8 листопада.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Reuters.

Як зазначається, Байден проголосував разом зі своєю 18-річною онукою Наталі, яка робила це вперше. Він сказав, що найближчими днями відвідає більше штатів, щоб допомогти демократам боротися за кожен потенційний голос.

За словами Байдена, він вже відвідав 36 виборчих округів і наступного тижня здійснить ще один візит до штату Пенсильванія. Президент США додав, що має заплановані візити до Нью-Мексико, Каліфорнії та Меріленду. А його ключовим посланням буде те, що громадяни стоять перед фундаментальним вибором, який може докорінно змінити наступні десятиліття.

«Я збираюся витратити решту цього часу на те, щоб довести, що це не референдум. Це вибір, фундаментальний вибір. Це вибір між двома дуже різними баченнями для країни», - сказав Байден.

Читайте також: Байден назвав «обурливим» вихід рф із зернової угоди

Проміжні вибори до Конгресу США відбудуться 8 листопада. На них обиратимуться всі 435 членів Палати представників та третина сенаторів.

За прогнозами, республіканці можуть збільшити представництво в обох палатах законодавчого органу, що дозволить їм перешкоджати реалізації пропозицій президента-демократа.

Фото: Andrew Harnik / Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-