Депутати 18 округів москви та петербурга вимагають відставки путіна

Депутати 18 округів москви та петербурга вимагають відставки путіна

Укрінформ
У росії міські депутати 18 округів москви й санкт-петербурга підписали громадську заяву з вимогою відставки президента рф володимира путіна.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Твіттер депутата петербурзького округу «Семенівський» Ксенії Торстрем, яка займається збиранням підписів.

«Ми, муніципальні депутати росії, вважаємо, що дії президента в. в. путіна завдають шкоди майбутньому росії та її громадянам. Вимагаємо відставки володимира путіна з посади президента росії!», - йдеться у заяві.

Підписи під документом поставили два десятки депутатів.

Як повідомлялося раніше, з вимогою відставки президента росії виступила рада депутатів московського муніципального округу «Ломоносівський». Депутати муніципального утворення «Смольнінське» петербурга закликали держдуму рф висунути звинувачення в держзраді проти володимира путіна, щоб усунути його від посади через війну в Україні. На них склали протоколи про «дискредитацію» російської армії.

Читайте також: Московські депутати звернулися до путіна з вимогою відставки

24 лютого рф розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. Загарбники обстрілюють та бомблять міста та села України, вбивають мирне населення. Паралельно кремль посилює політичний режим, посилює пропаганду всередині країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-