У Канаді незгодні із COVID-обмеженнями заблокували рух через кордон

У Канаді незгодні із COVID-обмеженнями заблокували рух через кордон

Укрінформ
Група незгодних із запровадженими у Канаді коронавірусними обмеженнями заблокувала рух одним із найбільш завантажених прикордонних пунктів із США.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це пише CBC News.

Зазначається, що протестувальники на автомобілях перекрили рух мостом між канадським Віндзором та американським Детройтом, Цей прикордонний пункт є одним із найбільш завантажених у Канаді та є ключовим для інтегрованої північноамериканської автомобільної індустрії.

“Протестувальники розмахують канадськими прапорами та розмістили на своїх автомобілях слогани із вимогами припинити обов’язкову вакцинацію”, - йдеться у матеріалі.

Читайте також: Оттава оголосила надзвичайний стан на тлі COVID-протестів

Наразі рух з Канади до США залишається відкритим, однак у зворотному напрямі відкрита лише одна смуга.

Як повідомляв Укрінформ, протягом останніх тижнів Канадою прокотилася хвиля подібних протестів, учасники яких намагалися перешкодити руху ключовими магістралями, аби домогтися скасування заходів охорони здоров’я, запроваджених для сповільнення поширення COVID-19. Середмістя Оттави залишається заблокованим вже другий тиждень, оскільки кілька сотень протестувальників отаборилися поблизу будівлі федерального парламенту. У зв’язку із цим мерія оголосила у місті надзвичайний стан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-