Штати готують нові санкції проти РФ, Китаю та Ірану за втручання у вибори - CNN

Штати готують нові санкції проти РФ, Китаю та Ірану за втручання у вибори - CNN

Укрінформ
Адміністрація Джо Байдена готує пакет санкцій щонайменше проти трьох іноземних держав, які здійснювали спроби втрутитися у вибори президента й частини Конгресу Сполучених Штатів минулого року.

Про це повідомив у вівторок американський телеканал CNN із посиланням на трьох посадовців з Державного департаменту США, передає Укрінформ.

«Очікується, що адміністрація Байдена оголосить санкції, пов'язані із втручанням у вибори, вже наступного тижня», - зазначає видання.

Офіційні особи не уточнили деталей, пов'язаних із запланованими санкціями, однак зауважили, що обмеження будуть запроваджені проти кількох країн, у тому числі Росії, Китаю й Ірану.

Читайте також: Розвідка США вказала на спроби Росії дискредитувати Байдена на виборах президента - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок Офіс директора Національної розвідки США оприлюднив звіт, який вказує спроби Російської Федерації вплинути на результаті виборів у Сполучених Штатах.

Читайте також: Путін використовував Деркача для втручання в американські вибори - розвідка США

При цьому зазначається, що Кремль мав на меті підтримати Дональда Трампа на президентських виборах, дискредитувати довіру громадян до демократичних процесів та посилити розкол у США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-