ВООЗ за тиждень зафіксувала найнижчу з жовтня кількість нових випадків COVID-19

ВООЗ за тиждень зафіксувала найнижчу з жовтня кількість нових випадків COVID-19

Укрінформ
Кількість нових заражень коронавірусною інфекцією у світі знижується п'ятий тиждень поспіль, минулого тижня було зареєстровано найменшу кількість щотижневих нових випадків захворювання, починаючи з жовтня.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) у Твіттері.

"Кількість зареєстрованих випадків захворювання на COVID-19 у всьому світі наразі зменшується вже п'ятий тиждень поспіль. Минулого тижня було зареєстровано найменшу кількість щотижневих випадків з жовтня", - йдеться у дописі.

Читайте також: ВООЗ дозволила екстрене застосування вакцини від AstraZeneca

У іншому дописі ВООЗ зазначила, що кількість нових випадків захворювання на COVID-19 зменшилася майже удвічі з початку січня цього року.

"На сьогоднішній день кількість щотижневих нових випадків захворювання на COVID-19 зменшилася майже удвічі - з понад 5 мільйонів випадків впродовж тижня станом на 4 січня до 2,6 мільйона випадків протягом тижня, що розпочався 8 лютого - всього упродовж п'яти тижнів" - йдеться у дописі.

Як повідомлялося, у світі станом на ранок 15 лютого зафіксовано понад 109,3 млн випадків зараження коронавірусом, з них - понад 2,4 млн летальних, одужали понад 81,4 млн осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-