У Білорусі затримали керівника штабу кандидата в президенти Черечня

У Білорусі затримали керівника штабу кандидата в президенти Черечня

Укрінформ
У Мінській області на виборчій дільниці затримано керівника штабу кандидата в президенти Білорусі Сергія Черечня Миколу Лисенкова. 

Про це Черечень повідомив TUT.by, передає Укрінформ.

«Його міліція забрала з виборчої дільниці Столбцовського виборчого округу, де Микола був спостерігачем. По-моєму, йому зараз інкримінують ст. 23.34 КоАП «Організація несанкціонованого масового заходу», але я поки що не розумію, до чого це, ми з'ясовуємо», - розповів Черечень.

Як пише видання, на відео, яке опублікувала команда Черечня, видно, що до Лисенкова підходить міліціонер і каже, що стосовно керівника штабу розпочато адміністративний процес за ст.23.34 і він має проїхати до Столбцовського РУВС для проведення перевірки.

Як повідомляв Укрінформ, раніше співробітники МВС Білорусі в Мінську затримали керівника штабу кандидата в президенти країни Світлани Тихановської - Марію Мороз.

Читайте також: Затриману в Мінську начальницю штабу кандидата Тихановської відпустили після бесіди

Після роз'яснювальної бесіди її відпустили.

Вибори президента в Білорусі заплановані на 9 серпня. Світлана Тихановська - єдина з головних конкурентів чинного президента Олександра Лукашенка, яку зареєстрували на вибори. Не зареєстрували Валерія Цепкала і Віктора Бабарико. Останній взагалі перебуває в СІЗО, проти нього порушили кримінальну справу. А Цепкало виїхав з країни, тому що у нього була інформація, що затримають і його.

Фото: TUT.by

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-