У Трампа запевнили, що вибори у Штатах не переноситимуть

У Трампа запевнили, що вибори у Штатах не переноситимуть

Укрінформ
Керівник апарату Білого дому Марк Медоус заявив, що президентські вибори в США відбудуться за графіком, третього листопада.

Як передає Укрінформ із посиланням на "Голос Америки", про це Медоус сказав у програмі "Обличчям до нації" на телеканалі CBS у неділю.

За його словами, президент Трамп висловлював ідею відтермінування виборів через занепокоєння щодо голосування поштою.

"Ми збираємося провести вибори третього листопада, і президент має намір здобути перемогу", - наголосив Медоус.

Читайте також: Трамп пропонує перенести президентські вибори у США

Він також додав, що голосування поштою має бути проведено належним чином, втім, не надавши жодних підтверджень, що цього не було зроблено у минулому.

Медоуз також уникнув відповіді на запитання репортера, чи відповідально було з боку президента висловлювати ідею щодо відтермінування виборів.

"Відповідально з боку президента спитати, якщо голосування буде на сто відсотків проведене поштою, чи отримаємо ми результати третього листопада? Я б припустив, що ми не отримаємо їх навіть першого січня", - переконаний керівник апарату Білого дому.

Читайте також: Трамп передумав переносити вибори президента

Як повідомляв Укрінформ, у четвер президент США запропонував перенести президентські вибори з початку листопада на пізніший термін через пандемію коронавірусу.

Невдовзі впливові однопартійці Трампа в Сенаті США, який контролюється республіканською більшістю, заявили, що не підтримують цієї ініціативи. Вони висловили сподівання, що голосування все ж таки можна буде провести за безпосередньої присутності виборців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-