Ердоган їде в Брюссель на перемовини з керівниками ЄС та НАТО

Ердоган їде в Брюссель на перемовини з керівниками ЄС та НАТО

Укрінформ
Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган у понеділок відвідає Брюссель, де зустрінеться з генсеком НАТО, президентами Європейської Ради та президентом Єврокомісії.

Про це повідомляє департамент з комунікації адміністрації президента Туреччини.

«Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган здійснить одноденний робочий візит до Брюсселя 9 березня на запрошення голови Європейської ради Шарля Мішеля», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що у зустрічі візьме участь президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн.

«Буде розглянуто всі аспекти двосторонніх відносин між Туреччиною і Європейським Союзом, будуть обговорені кроки, які можна вжити для покращення співпраці», - повідомляє департамент.

Також заплановано обговорення регіональних та міжнародних питань, зокрема міграційного, поточних подій у Сирії, особливо в провінції Ідліб.

У ході візиту відбудеться зустріч президента Туреччини з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом.

Читайте також: ЄС шукатиме шляхи до покращення складних стосунків з Росією і Туреччиною – Боррель

Як повідомив у своєму Twitter речник президента Європейської Ради Баренд Лейтс, зустріч для «обговорення відносин ЄС-Туреччина, включаючи міграцію, безпеку, стабільність у регіоні та кризу в Сирії», розпочнеться о 18.00 (19.00 за Київським часом).

Учора, як повідомлялося, президент Туреччини звернувся до Греції із закликом відкрити кордон для мігрантів, аби вони могли потрапити до інших країн Євросоюзу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-