У Німеччині скасували футбольний матч, радять сидіти вдома — наближається ураган

У Німеччині скасували футбольний матч, радять сидіти вдома — наближається ураган "Сабіне"

Укрінформ
Перший у цьому році ураган, який метеорологи назвали "Сабіне", вже вніс корективи в плани жителів заходу Німеччини.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу в ФРН.

Бундесліга в неділю вранці скасувала матч "Рейнського дербі", на який продали понад 54 тис. квитків. Це взагалі перший випадок в історії стадіону BORUSSIA-PARK у Менхенгладбаху, коли було скасовано матч з міркувань метеорологічної безпеки.

"Матч Бундесліги між Боруссією та 1-ий ФК Кельна, запланований на неділю (15:30), скасований з міркувань безпеки через шторм, … оскільки безпека уболівальників не може бути гарантована", - повідомив клуб на своєму сайті.

Між тим Deutsche Bahn радить своїм пасажирам утриматися за можливості від подорожей ближчими днями та обіцяє, що всі квитки будуть дійсними до 18 лютого включно.

"З огляду на попередження Німецької служби погоди (DWD), ми очікуємо, що з полудня неділі на регіональному та міжміському сполученні Deutsche Bahn будуть спостерігатися значні порушення графіку, особливо на півночі та заході Німеччини. Ми радимо нашим пасажирам поїздки на далекі відстані, заплановані на період з неділі, 9 лютого, до вівторка, 11 лютого, відкласти на інший день", - йдеться на сайті DB.

Пожежники та поліція, а також страхові компанії, рекомендують утриматися від поїздок автомобілістам.

У понеділок в деяких регіонах дозволено скасувати шкільні заняття.

Читайте також: Клімат на півдні України поступово перетворюється на грецький — Кульбіда

За прогнозами, сила вітру в епіцентрі урагану в ніч на понеділок може сягати 150 км/г, а в горах Баварії – навіть 175 кілометрів на годину. Втім, заспокоюють синоптики, "Сабіне" не буде мати такої руйнівної сили, як урагани 2007 року або 1999.

Фото: Chris Gossmann (Symbolbild)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-