Кандидат Трампа на посаду генпрокурора обіцяє не заважати Мюллеру

Кандидат Трампа на посаду генпрокурора обіцяє не заважати Мюллеру

Укрінформ
Кандидат на посаду генпрокурора США Вільям Барр, запропонований президентом Дональдом Трампом, заявив, що дасть спецпрокурору Роберту Мюллеру довести до кінця розслідування щодо втручання Росії у президентські вибори в США.

Про це він заявив у письмових свідченнях перед слуханнями в Сенаті, повідомила газета The New York Times.

"Це в спільних інтересах – президента, Конгресу й, найголовніше, американського народу – щоб справа була доведена до кінця, дозволити спеціальному прокурору завершити свою роботу", - зазначив Барр.

Він підкреслив, що країна потребує довіри для вирішення цього питання. "Якщо як буду затверджений (на посаді – ред.), то не дозволю партійній політиці, особистим інтересам або будь-яким іншим неналежним факторам втрутитися в це чи будь-яке інше розслідування", - підкреслив кандидат президента.

Читайте також: У США йде з посади куратор справи про втручання РФ у вибори – ЗМІ

Нагадаємо, наприкінці минулого року генеральний прокурор США Джефф Сешнс подав у відставку на вимогу президента. 7 грудня Дональд Трамп оголосив про своє рішення номінувати на цю посаду Вільяма Барра, який уже мав досвід керування міністерством юстиції за часів президента Джорджа Буша-старшого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-