Клінтон закликала Трампа діяти, оскільки росіяни

Клінтон закликала Трампа діяти, оскільки росіяни "продовжують наступати"

Укрінформ
Екс-держсекретар США Гілларі Клінтон закликала нинішнього главу Білого дому Дональда Трампа діяти адекватно російській загрозі, яка продовжує зберігатися.

Про це вона написала на своїй офіційній твітер-сторінці, передає Укрінформ.

"Я кажу це як колишній державний секретар і як американець: росіяни продовжують наступати. Наші професіонали в розвідці просять Трампа діяти. Він так і буде продовжувати ігнорувати це й капітулювати, чи все ж захистить нашу країну?" – зауважила впливовий американський політик.

При цьому Клінтон додала до повідомлення посилання на публікацію в The Washington Post щодо слухань напередодні в Конгресі керівника Кібер-командування США адмірала Майкла Роджерса.

Читайте також: Розвідка США має докази втручання Росії у вибори в 7 штатах - NBC

Нагадаємо: адмірал Роджерс у вівторок заявив, що санкції та обмеження не змінили поведінки Росії, і зараз Москва шукає можливості втрутитися у вибори до Конгресу США. Роджерс також підтвердив, що не отримував від президента Дональда Трампа прямих розпоряджень щодо протистояння кіберзагрозам з боку Росії.

При цьому, за його словами, можливості уряду США є достатніми для того, щоб протистояти подібним загрозам з боку інших країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-