Австралія продовжить санкції щодо Північної Кореї

Австралія продовжить санкції щодо Північної Кореї

Укрінформ
Міністр закордонних справ Австралії Джулі Бішоп заявила про намір розширити санкції щодо Північної Кореї через її ядерну програму.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ Австралії.

«Сьогодні я внесу на розгляд пропозицію щодо розширення автономних санкцій у відповідь на бездумні і небезпечні ракетні ядерні і балістичні програми Північної Кореї... Нові санкції будуть спрямовані проти підприємств видобувної промисловості і базуватимуться на вже існуючих санкціях», - йдеться у заяві Бішоп.

Уряд Австралії приєднався до міжнародного співтовариства в засудженні останнього випробування балістичних ракет Північної Кореї 12 лютого 2017 року. На думку Бішоп, у 2016 році північнокорейський уряд здійснив безпрецедентну кількість провокацій, включаючи два ядерних випробування і більше 20 випробувань балістичних ракет.

За останні шість місяців, Австралія внесла до санкційного списку дев'ять нових фізичних і юридичних осіб та продовжила цільові фінансові санкції щодо 18 фізичних та юридичних осіб.

За словами міністра, автономні санкції уряду Австралії доповнюють заходи РБ ООН та інших міжнародних партнерів, у тому числі Республіки Корея, Японії та США.

Фото: ZN.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-