Кулеба закликав країни G7 швидко ухвалити рішення щодо заморожених активів РФ

Кулеба закликав країни G7 швидко ухвалити рішення щодо заморожених активів РФ

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на зустрічі з колегами з країн G7 у Мюнхені закликав швидко ухвалити рішення щодо конфіскації заморожених російських активів та їх використання для відновлення і оборони України.

Про це глава української дипломатії повідомив у соцмережі Х, передає Укрінформ.

«На міністерській зустрічі G7 у Мюнхені я подякував головуванню Італії та всім партнерам G7 за їхню потужну підтримку України. Я закликав колег з G7 швидко рухатися вперед із рішеннями щодо конфіскації заморожених російських активів та їх використання для відновлення та оборони України. Росія повинна платити», – написав очільник МЗС.

Він також висловив подяку колегам за підтвердження того, що додаткова військова допомога вже на шляху до України і що «Група семи» залишається відданою надавати те, що потрібно українським захисникам на передовій.

Читайте також: Кулеба після зустрічі з Блінкеном: Працюємо над рішенням для продовження військової допомоги США

«У зв’язку з цим ми приділили особливу увагу артилерійським боєприпасам та ППО. Я також запропонував шляхи реагування країн G7 на вбивство Олексія Навального», – зазначив Кулеба.

Як повідомлялося, у Мюнхені, Німеччина, триває міжнародна безпекова конференція, в ході якої провідні політики світу, представники міжнародних організацій, разом із представниками громадськості та наукової спільноти, обговорюють найгостріші глобальні проблеми сьогодення.

Фото: Дмитро Кулеба, соцмережа Х

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-