Новачків «Металіста» почнемо представляти у найближчі десять днів - Ярославський

Новачків «Металіста» почнемо представляти у найближчі десять днів - Ярославський

Укрінформ
Новачків харківського «Металіста» почнуть представляти протягом найближчих десяти днів, серед них будуть представники Аргентини, Бразилії та України.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це на брифінгу 19 червня біля стадіону «Металіст» розповів бізнесмен Олександр Ярославський, який фінансує клуб.

«Новачки їдуть. Я думаю, що протягом десяти днів ми почнемо їх представляти. Серйозний додаток іде до основного складу. Будуть і латиноамериканці, і українці», - повідомив Ярославський.

Щодо клубної форми бізнесмен повідомив, що її замовлять в одного з провідних світових брендів, який запропонує найцікавіший дизайн.

Читайте також: У Харкові почали реконструкцію полів дитячої футбольної академії «Металіст»

«Ми хочемо, щоб це була спеціальна лінія «Металіста». Вона швидко не робиться. Тому почнемо ми в тому, в чому грали. Ми підбираємо бренд: чи Adidas, чи Nike, Рuma розглядається, але це малоймовірно. Буде замовлена спеціальна лінія, яку треба відшивати по 5 тисяч екземплярів, менше не можна. Розробляється дизайн у наших кольорах. Ми будемо з тими, хто надасть нам найкращі умови та цікавішу форму», - сказав Ярославський.

За його словами, в Харкові з’явиться щонайменше 6 фан-магазинів, які продаватимуть атрибутику.

Також Ярославський зазначив, що на стадіоні «Металіст» знову працюватиме Spider cam, яка стала непридатною для роботи в той час, коли клубом володів Сергій Курченко.

Читайте також: У Харкові готують передачу «спортоб’єктів Курченка» у власність міста

«Так само, як і багато іншого, стало непридатним, так і зі Spider-камерою. Я коли побачив, де вона валяється… Я заплатив за неї тоді, здається, 350 чи 400 тисяч євро (під Євро-2012, - ред.). Вона просто валялася в підвалі, в смітті. Там же спеціальні кабелі, на яких вона тримається, з внутрішнім начинням, вони передають сигнали, це ж не просто канати якісь. Ми вже викликали австрійців, її будуть відновлювати. Це коштуватиме близько 150 тис. євро», - розповів Ярославський.

Як повідомлялося, раніше ФК «Металіст», ліквідований у 2016 році, визнали банкрутом. Наразі триває процес відродження клубу на базі «Металу», який за підсумками сезону вийшов у Першу лігу. 16 червня виконком УАФ дозволив харківському «Металу» перейменувати клуб на «Металіст».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-