Дмитро Михайленко: Cпочатку спробуємо вийти до півфіналу Євро

Дмитро Михайленко: Cпочатку спробуємо вийти до півфіналу Євро

Укрінформ
Головний тренер юнацької збірної України U19 Дмитро Михайленко розповів про футбол, який хоче демонструвати його команда, суперників на Євро-2024 та вдосконалення гри «синьо-жовтих».

Як повіддомляє УАФ, наша команда у фінальній частині європейської першості потрапила до групи А, де зіграє зі збврними Північної Ірландії, Норвегії та Італії, передає Укрінформ.

«Перш за все хочу підкреслити - ми все робимо для того, щоб наші гравці долучилися до лав першої збірної. Ми намагаємося грати в сучасний футбол - такий, в який грає національна команда. Націлюємо виконавців передусім на те, щоб вони не хвилювалися, не боялися робити помилки та грали в сучасний футбол. Суперники на євро? Я бачив лише збірну Італії, коли ми готувалися до матчу зі Швейцарією. Пам'ятаю її - італійці грали з великою перевагою, але поступилися 0:1. Це я хочу сказати, що з усіма можна грати й усіх можна перемагати.  

Що стосується Норвегії, то пройшли часи, коли вона грала у примітивний футбол. Зараз норвежці змінюють підхід до юнаків і грають атлетично й комбінаційно. Нам уже доводилося зустрічатися з Норвегією, і суперник демонстрував дуже гідний рівень. Там багато гравців провідних європейських клубів, тому це буде гідний супротивник.

Щодо нашого вдосконалення, то покращити слід багато чого. Але потрібно ставити перед собою максимальну мету і вимагати від усіх гравців повної віддачі. Треба спробувати спочатку вийти до півфіналу, а далі націлюватимемося на щось більше», - сказав Дмитро Михайленко.

Читайте також: Тренер юнацької збірної України: На Євро у нас абсолютно нормальна група

Фінальна стадія Євро U19 пройде у липні нинішнього року.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-