Декларації 20 народних депутатів пройшли повну перевірку НАЗК

Декларації 20 народних депутатів пройшли повну перевірку НАЗК

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції затвердило результати 61 повної перевірки декларацій, серед яких 20 – подані народними депутатами України.

Про це повідомляє пресслужба агентства.

"20 вересня Національне агентство з питань запобігання корупції ухвалило 61 рішення про результати повних перевірок декларацій, з яких 20 подані народними депутатами України", - йдеться у повідомленні.

Перевірки 54-х із цих декларацій були розпочаті за результатами відбору системою ЛАК. Перевірка 4-х декларацій розпочата за повідомленнями від викривачів: в одному випадку факти не підтвердились. Ще 3 декларації розпочали перевіряти за повідомленнями від правоохоронних органів: наведені в цих повідомленнях факти підтвердились, в одному випадку – частково.

Крім цього, прийнято рішення про продовження повних перевірок 12 декларацій та початок ще однієї повної перевірки. Загалом з початку 2019 року Національне агентство затвердило 1386 результатів повних перевірок декларацій, з яких 944 – відібрані автоматичною системою ЛАК.

Читайте також: НАЗК повідомить НАБУ про “діру” в деклараціях у 114 мільйонів

Так, НАЗК прийняло рішення про результати повних перевірок декларацій, поданих народними депутатами: Василем Амельченком, Яковом Безбахом, Андрієм Деркачем, Ігорем Васюником, Олегом Дмитренком, Олесем Довгим, Володимиром Кацубою, Сергієм Кіралем, Олегом Мусієм, Михайлом Ланьйо, Михайлом Поплавським, Юрієм Левченком, Олександром Лівіком, Євгеном Рибчинським, Петром Сабашуком, Олександром Шевченком, Віталієм Хомутинником та Миколою Величковичем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-