«Хотіти рибку з’їсти і в воду не лізти»: у Миколаєві не платитимуть бізнесменам, які порушують карантин

«Хотіти рибку з’їсти і в воду не лізти»: у Миколаєві не платитимуть бізнесменам, які порушують карантин

Укрінформ
У Миколаєві підприємці, які попри карантин продовжують торгувати на ринках, допомоги від міською ради щодо відшкодування збитків не отримають.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на сторінку у Фейсбуці Департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Миколаївської міської ради.

«На ринках міста не всі підприємці дотримуються карантинних обмежень. Зокрема, попри заборону, триває продаж непродовольчих товарів. Це суперечить домовленостям, яких досягли на зустрічі міський голова та керівники ринків Миколаєва. Було вирішено, що керівники, які постраждали від введення посилених карантинних обмежень, зможуть отримати відшкодування сплачених податків. І, відповідно, знизити орендну платню для підприємців», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Миколаїв з «британським» штамом напередодні Великодня

Зазначається, що ті, хто проігнорував карантинні вимоги, відшкодування не отримають.

«Такі собі «хитруни», м’яко кажучи, які наживаються за рахунок своїх законослухняних непрацюючих конкурентів, періодично виявляються перевірками. Хотіти і рибку з’їсти і в воду не лізти – цілком природно, але в даному випадку це не спрацює», - зазначив директор департаменту Андрій Єрмолаєв.

Наразі Миколаїв перебуває в "червоній" епідемічній зоні. За останню добу тут зафіксовано 241 новий випадок захворювання на COVID-19, а загалом по області - 397. В Україні за добу виявили 12 162 випадки зараження коронавірусом. Госпіталізовано 4 411 осіб, натомість одужали 14 720 людей. Летальних випадків - 429.

Як повідомляв Укрінформ, у Миколаєві підприємці непродовольчих ринків, які постраждали від посилених карантинних обмежень, не платитимуть податок на землю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-