У Денісової з’явився новий представник на Донбасі

У Денісової з’явився новий представник на Донбасі

Укрінформ
У Офісі Омбудсмана з’явився новий представник з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей замість раніше звільненого з цієї посади Павла Лисянського – Костянтин Черніков.

Про це йдеться на сайті Офісу Омбудсмана у розділі «Представники Уповноваженого», передає Укрінформ.

«Представник Уповноваженого з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей - Черніков Костянтин Георгійович», - йдеться у повідомленні.

У декларації Чернікова кандидата на посаду, поданій торік, зазначається, що він має дружину Тетяну і доньку Юлію. Щодо майна, то Черніков задекларував земельну ділянку у Богородичному Слов'янського району Донецької області, площею 9999 м2, також він має житловий будинок площею 92 м2 у Слов'янську, у своїй 100-відсотковій власності, але з правом користування для дружини і доньки, земельну ділянку площею 962 м2 у Слов'янську.

Також Черніков має легкове авто DAEWOO GENTRA 2013 року випуску, вартістю на дату набуття у власність у 110 тис. грн, дата набуття права на яке - 7 березня 2014 року.

Його дружина, згідно з цим документом, має земділянку у Малинівці Донецької області площею 20001м2, земділянку у 55100 м2 у Миколаївці Донецької області.

Згідно з даними ЗМІ, Черніков Костянтин Георгійович народився в Слов'янську 21 травня 1971 року. У 1993 році закінчив Слов'янський державний педагогічний інститут, за фахом математика і фізика. Працював учителем математики, потім директором середньої школи.

У 2001 закінчив Донецький державний технічний університет за спеціальністю «Державна служба» та здобув кваліфікацію магістра.

У 2001 році перейшов працювати на посаду начальника відділу у справах сім'ї та молоді Слов'янської районної державної адміністрації, потім був призначений заступником голови Слов'янської районної державної адміністрації.

З жовтня 2015 був обраний головою Слов'янської районної ради Донецької області.

Читайте також: Кого переслідують окупанти у Криму: Денісова озвучила цифри

Як повідомляв Укрінформ, раніше ЗМІ повідомляли, що ввечері 5 грудня в ресторані комплексу «Монарх» представник Уповноваженої Верховної Ради з прав людини в Донецькій і Луганській областях Павло Лисянський побив охоронця.

7 грудня Денісова повідомила, що Лисянського відсторонено від посади після інциденту у Святогорську і що вона прийняла рішення про проведення службової перевірки.

Поліція зі свого боку відкрила кримінальне провадження після інциденту у кафе Святогірська, коли там один із відвідувачів завдав тілесні ушкодження охоронцю закладу.

11 грудня Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова повідомила, що її представника з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей Павла Лисянського після інциденту у Святогірську звільнили з посади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-