Росіяни за добу обстріляли вісім населених пунктів на Запоріжжі

Росіяни за добу обстріляли вісім населених пунктів на Запоріжжі

Укрінформ
Російські загарбники за минулу добу, 25 квітня, обстріляли вісім населених пунктів у Запорізькій області, надійшло вісім повідомлень про руйнування житла.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив начальник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

«Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області. Під ворожим вогнем перебували вісім населених пунктів... Надійшли вісім повідомлень про руйнування житла. Мирні жителі не постраждали», - йдеться у повідомленні.

За його словами, ворог завдав два авіаційних удари по Малій Токмачці.

Крім того, 104 БпЛА різної модифікації атакували Біленьке, Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку, Новоандріївку.

Читайте також: Ворог за добу 47 разів обстріляв прикордоння Сумщини

Федоров зазначив, що два обстріли РСЗВ накрили Роботине, 218 артобстрілів завдано по території Гуляйполя, Малої Токмачки, Новоандріївки, Роботиного, Новопавлівки, Левадного та Малинівки.

Як повідомлялося, Запорізька область постійно перебуває під обстрілами російської армії, майже щодня ворог убиває і травмує цивільних жителів, руйнує житлові та адміністративні будинки, енергетичні й інфраструктурні об’єкти.

Фото: Іван Федоров/Запорізька область/Запоріжжя, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-