Представника Денісової на Донбасі звільнили

Представника Денісової на Донбасі звільнили

Укрінформ
Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова повідомила, що її представника з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей Павла Лисянського після інциденту у Святогорську звільнили з посади.

Про це вона написала у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Службова перевірка щодо інциденту, який стався 5 грудня 2020 року між представником з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей Павлом Лисянським та працівником готельного комплексу «Монарх», розташованого у місті Святогірськ – проведена. Відсьогодні його звільнено з посади», - зазначила вона.

Раніше ЗМІ повідомляли, що ввечері 5 грудня в ресторані комплексу «Монарх» представник Уповноваженого Верховної Ради з прав людини в Донецькій і Луганській областях Павло Лисянський побив охоронця.

Читайте також: Денісова відреагувала на вирок власнику ATR: Всі обвинувачення надумані й політичні

7 грудня Денісова повідомила, що Лисянського відсторонено від посади після інциденту у Святогорську і що вона прийняла рішення про проведення службової перевірки.

Поліція зі свого боку відкрила кримінальне провадження після інциденту у кафе Святогорська, коли там один із відвідувачів завдав тілесні ушкодження охоронцю закладу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-