Представника Денісової на Донбасі відсторонили після інциденту в ресторані

Представника Денісової на Донбасі відсторонили після інциденту в ресторані

Укрінформ
Уповноважений ВРУ з прав людини Людмила Денісова поінформувала, що її представника з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей Павла Лисянського відсторонено від посади після інциденту у Святогірську.

Про це український омбудсман повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Наразі мною прийняте рішення про проведення службової перевірки щодо представника Уповноваженого з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей, яка буде тривати до 21 грудня 2020 року включно з одночасним його відстороненням від посади на зазначений період», - уточнила Денісова.

Вона зазначила, що Лисянський особисто поінформував її про інцидент, який стався 5 грудня 2020 року між ним і працівником готельного комплексу «Монарх», розташованого у Святогірську.

Читайте також: Україна продовжить повертати ув'язнених з окупованого Донбасу після карантину – Денісова

Денісова повідомила, що за результатами службового розслідування будуть вжиті відповідні заходи реагування.

Новину про те, що Павло Лисянський побив охоронця, у Фейсбуці оприлюднив власник закладу В'ячеслав Твердохліб. За його словами, конфлікт стався через те, що клієнту ресторану повідомили, що той зачиняється о 22.00 через карантин, а Лисянський начебто не погодився.

За словами Твердохліба, охоронник на лікарняному.

Поліція відкрила кримінальне провадження після інциденту, інформує Слов’янський відділ поліції Донецької області.

«До поліції звернулися працівники розважального закладу з повідомленням, що у них в кафе відбувається бійка. Під час конфлікту постраждав охоронець. Для надання медичної допомоги 56-річного чоловіка доставили до травматологічного пункту. Інформацію внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) ККУ», - йдеться у повідомленні.

Тож наразі триває перевірка, з’ясовуються всі обставини інциденту. Поліція встановлює учасників події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-