Вибори в Городнянській ОТГ на Чернігівщині більше години проходили без світла

Вибори в Городнянській ОТГ на Чернігівщині більше години проходили без світла

Укрінформ
Складні погодні умови більш як на годину залишили без електроенергії місто Городню Чернігівської області, де проходять перші вибори у Городнянській об'єднаній територіальній громаді.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила координатор громадського спостереження за виборами у Чернігівській області від Громадянської мережі "Опора" Наталія Висіканець.

"Через погодні умови - сильний вітер і дощ - місто Городня більш як годину було без електроенергії. Але на даний час усе полагодили, і виборчі дільниці працюють у штатному режимі", - розповіла вона.

За словами Висіканець, відключення електрики сталося близько 12 години. А вранці в цій громаді без світла деякий час була тільки одна дільниця.

Читайте також: На Одещині сталася сутичка на одній з виборчих дільниць

У Городнянській ОТГ вибори проходять на 25 дільницях, з них 5 - у самому райцентрі.

Загалом на Чернігівщині перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад ОТГ, а також сільських, селищних та міських голів проводяться у 4 громадах: Височанській сільській, Варвинській селищній, Городнянській міській, Линовицькій селищній. За інформацією Висіканець, грубих порушень виборчого законодавства на дільницях не зафіксовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-