Палата представників голосуватиме про допомогу Україні в суботу - Джонсон

Палата представників голосуватиме про допомогу Україні в суботу - Джонсон

Укрінформ
Спікер Палати представників Майк Джонсон заявив, що внесе на голосування низку законопроєктів, серед яких той, що передбачає виділення допомоги Україні, вже цієї суботи, 20 квітня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє AFP.

«Ми очікуємо, що голосування щодо остаточного ухвалення цих законопроєктів відбудеться в суботу ввечері», - заявив Джонсон.

У заяві для однопартійців спікер зазначив, що тексти відповідних законопроєктів будуть опубліковані сьогодні.

«Після відгуків колег та обговорень Комітет з питань регламенту незабаром опублікує тексти трьох законопроєктів щодо фінансування інтересів національної безпеки США та союзників в Ізраїлі, Індо-Тихоокеанському регіоні та Україні. Вони будуть винесені на розгляд відповідно до правил, що дозволить внести поправки, разом із четвертим законопроєктом, який включає ряд норм, серед яких санкції та інші заходи протидії Росії, Китаю та Ірану», - заявив Джонсон.

Читайте також: Байден закликав Конгрес терміново ухвалити допомогу для України

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок спікер Палати представників США Майк Джонсон представив окремі плани допомоги США для України, Ізраїлю й Тайваню. За його словами, ця ініціатива має за основу законопроєкт із зовнішнім фінансуванням, ухвалений у лютому Сенатом США, однак розділяє його на чотири окремі документи.

Фото: Anna Moneymaker/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-