Зеленський: Путін - неадекватна людина, його ціль - руйнація України

Зеленський: Путін - неадекватна людина, його ціль - руйнація України

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський каже, що Путін – неадекватна людина, єдиною ціллю якого є руйнація всього живого в Україні.

Про це він сказав в інтерв’ю французьким ЗМІ, передає Укрінформ.

«Коли запитують, які цілі в Путіна… Він – неадекватна людина. Перша ціль його – це руйнація будь-яким методом України і всього живого, що в Україні є… У нього цілі незмінні – це руйнація нашої держави, нашої незалежності. Це факт. Він далі хоче руйнувати все. Це його найголовніша ціль. Він навіть не знає, чим це закінчиться. Найголовніше для нього – щоб держава не вижила», - зазначив Зеленський.

За його словами, про цю неадекватність свідчить і останні події в Україні, коли росіяни 6 березня завдали ракетний удар по Одещині, де в цей час перебувала делегація Президента України та Прем'єр-міністра Греції Кіріакоса Міцотакіса.

Читайте також: Прем’єр Греції звернувся до Кремля після російської атаки на Одесу

«Коди у нас війна і коли у нас лідер Греції, чи лідер будь-якої держави знаходиться, і ти, неважливо, яка у тебе ціль, але ти робиш небезпечні кроки і попадаєш балістичною ракетою за кількасот метрів від того місця, де той лідер знаходиться, я вважаю, що це просто нездорова людина», - сказав Президент.

Відповідаючи на питання, чи можливо це було попередження Путіна для інших лідерів, що не варто приїжджати в Україну, Зеленський сказав, що, він не думає, що варто реагувати на попередження Путіна, бо вони не є адекватними.

«Сила Путіна тільки тоді набирає потужності, коли лідери бояться його попереджень, коли суспільства бояться однієї людини, яка не є адекватною», - підкреслив він.

Читайте також: Поки Україна тримається, армія Франції може залишатися на своїй території - Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, 6 березня Президент Володимир Зеленський і Прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс відвідали Одеський морський торговельний порт й ознайомилися там із функціонуванням у Чорному морі «зернового коридору», створеного в серпні минулого року.

Під час цієї зустрічі в порту в Одесі пролунав вибух. Унаслідок обстрілу є загиблі та поранені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-