Українські і польські дипломати працюють над форматом зустрічі на кордоні - Никифоров

Українські і польські дипломати працюють над форматом зустрічі на кордоні - Никифоров

Укрінформ
Українські і польські дипломати працюють над форматом зустрічі на кордоні, яка буде присвячена питанню блокування.

Про це сказав прессекретар Президента України Сергій Никифоров в ефірі марафону «Єдині новини», передає кореспондент Укрінформу.

«Якщо для того, щоб урегулювати ситуацію, потрібно зустрічатися на кордоні терміново, незаплановано, то Президент України готовий це зробити, як він сказав у своєму зверненні. Можу сказати, що команди, дипломати працюють і формат визначається. Поки що конкретики зараз не можу додати», - сказав Никифоров.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський доручив уряду найближчим часом, до 24 лютого, бути на кордоні з Польщею, щоб вирішити питання блокування.

Він також закликав приїхати на кордон керівника польського уряду Дональда Туска, а Президента Польщі Анджея Дуду - підтримати цей діалог.

Читайте також: Зеленський - щодо пропутінських гасел під час акції на польському кордоні: Це антисолідарно

Як повідомляв Укрінформ, на кордоні України та Польщі протестувальники - польські фермери продовжують обмежувати рух вантажного транспортну на дорогах, які ведуть через пункти пропуску «Дорогуськ - Ягодин», «Гребенне - Рава-Руська», «Медика - Шегині», «Зосін -Устилуг», «Долгобичув - Угринів» та «Корчова - Краківець».

У пункті пропуску «Ягодин - Дорогуськ» польські фермери повністю заблокували рух вантажівок у двох напрямках, не пропускають навіть швидкопсувні, небезпечні та гуманітарні вантажі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-