Накопичилося чимало питань: джерело - про зустріч Зеленського із фракцією «Слуга народу»

Накопичилося чимало питань: джерело - про зустріч Зеленського із фракцією «Слуга народу»

Ексклюзив
Укрінформ
Зустріч Президента Володимира Зеленського з представниками парламентської фракції "Слуга народу" - це нормальний процес, а не щось екстраординарне.

Про це в коментарі Укрінформу заявило джерело у фракції.

"Я думаю, що в цьому випадку тема зустрічі неважлива. Депутати за час повномасштабного вторгнення жодного разу не зустрічалися з Президентом. І це логічно, бо глава держави – зайнята людина. Керівник фракції Давид Арахамія завжди на зв‘язку з Володимиром Зеленським. Він доносить народним депутатам всю необхідну інформацію. Проте чимало питань накопичилося. Думаю, що ця зустріч стане певним стимулом для депутатів", – зазначив співрозмовник агентства.

Він додав, що ініціатором відповідної зустрічі швидше за все був Арахамія.

"Думаю, що зустріч буде цікавою. Водночас не думаю, що вона буде екстраординарною. Це цілком нормальний процес - Президент зустрічається зі своєю командою", - підсумував представник політсили.

Як повідомляв Укрінформ,Президент Володимир Зеленський 21 лютого збирає на зустріч представників парламентської фракції "Слуга народу". Це буде перша зустріч глави Української держави з членами фракції від 24 лютого 2022 року.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-