Стефанішина: Україна є першою на порядку денному в Європі, жодної «втоми» немає

Стефанішина: Україна є першою на порядку денному в Європі, жодної «втоми» немає

Ексклюзив
Укрінформ
Українська сторона не відчуває жодної «втоми» від України в Європі, наша країна є першою на порядку денному, оскільки на Європейському континенті відбувається війна.

Таку думку висловила віцепрем’єрміністрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина у коментарі Укрінформу на полях Мюнхенської безпекової конференції.

Віцепрем’єрка зазначила, що українська сторона під час двосторонніх зустрічей з європейськими партнерами не відчуває втоми від України і не боїться цього, а навпаки, задає порядок денний.

Читайте також: Фінансування України відповідає суверенним інтересам США - Стефанішина

«Я знаю, що Президент Зеленський - найочікуваніша особа на Мюнхенський безпековій конференції. Вчора я брала участь у заходах з відкриття конференції, її називають Ukraine-Munich conference. Тому ми цього (втоми від України - ред.) не відчуваємо. І важливо, що саме в Європі Україна перша на порядку денному, тому що війна (відбувається) в Європі», - підкреслила Стефанішина.

Як повідомляв Укрінформ, 16-18 лютого у готелі Bayerischer Hof проходитиме 60-та Мюнхенська безпекова конференція, яка є міжнародною платформою для обговорення проблем безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-