Україна працює над різними варіантами отримання боєприпасів - Кулеба

Україна працює над різними варіантами отримання боєприпасів - Кулеба

Укрінформ
Україна працює над різними варіантами отримання необхідних боєприпасів, адже немає жодної ситуації, яка не має вирішення.

Про це міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив в інтерв’ю BBC Newsnight, передає Укрінформ з посиланням на допис МЗС у Телеграмі.

“Немає жодної ситуації, яка не має вирішення. Якщо ми не отримаємо достатню кількість боєприпасів з одного місця, ми працюємо над іншим, звідки їх можна отримати. Але якою б не була для партнерів ціна підтримки України, ціна владнання світу в разі, якщо Україна не переможе, буде значно вищою”, - сказав глава української дипломатії.

Читайте також: Боррель: Україні треба більше боєприпасів - є великий дисбаланс у вогневих спроможностях на полі бою

За його словами, ЄC демонструє свою здатність ухвалювати великі рішення самостійно, "і це добре".

«Ми також продовжуємо працювати з обидвома партіями у США, щоб переконатися, що необхідні рішення будуть ухвалені”, - поінформував міністр.

Читайте також: Міністри оборони ЄС у Брюсселі обговорюють допомогу Україні та ситуацію у Червоному морі

Як повідомляв Укрінформ, високий представник ЄС Жозеп Боррель заявив, що міністри оборони країн Європейського Союзу мають обмінятися закритою інформацією про те, що було вже зроблено, робиться та буде робитися для підтримки України, щоб усунути великий дисбаланс у вогневій потужності сторін у війні.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-