Зеленський про допомогу США: Дивлюся на це з більшим позитивом, аніж у грудні

Зеленський про допомогу США: Дивлюся на це з більшим позитивом, аніж у грудні

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський заявив, що зараз більш позитивно розглядає питання потенційного отримання військової та фінансової допомоги США, яка була затримана через позицію республіканців, аніж у грудні.

Про це він сказав на спільній пресконференції з прем'єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком, який прибув у п’ятницю з візитом до Києва, передає Укрінформ.

"Що стосується допомоги Вашингтона, то я також дивлюся на це з більшим позитивом, ніж це було у грудні. Думаю, що ми також дотиснемо до цього результату", - зазначив Президент.

Читайте також: Україна щоденно працює, щоб розблокувати €50 мільярдів фіндопомоги від ЄС - Президент

Як повідомляв Укрінформ, у грудні 2023 року представники Республіканської партії США заблокували законопроєкт про виділення допомоги Україні, включно з допомогою Ізраїлю, у спробах пов'язати її з посиленням заходів із контролю за своїми південними кордонами.

Республіканці вимагають від демократів і адміністрації Байдена запровадити радикальні зміни у міграційній системі США та відмовляються підтримувати допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню, допоки демократи не виконають їхніх вимог.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-