Зросла кількість американців, які вважають, що США мають робити більше для України - Єрмак

Зросла кількість американців, які вважають, що США мають робити більше для України - Єрмак

Укрінформ
Кількість американців, які вважають, що США повинні робити більше для України, «зросла на 10% за місяць».

Про це у себе в Телеграм-каналі написав голова Офісу Президента Андрій Єрмак, передає Укрінформ. 

Він подякував американським громадянам за підтримку: «Разом ми витримаємо і разом переможемо».

«Завжди потрібно говорити, спілкуватись, доводити, що наша справа – це про справедливість. Пояснювати, чому нам потрібна допомога. Саме це робили Президент Володимир Зеленський, міністри, команда Офісу та українські депутати під час наших останніх поїздок до США», – зазначив посадовець.

Варто зазначити, що в грудні Вашингтон та Київ провели спільну конференцію з розвитку та інтеграції оборонної промисловості.

«Для нас це додаткові потужності, здатні видавати необхідне для фронту у найближчій перспективі, а в довгостроковій – сприяння економічному відновленню та зміцненню обороноздатності», – прокоментував Укрінформу політичний експерт Ігор Петренко.

Інший експерт Ігор Попов зауважує, що «американські виробники вже мають величезну користь – наша армія перевіряє їхні вироби у найжорсткіших умовах з часів Другої світової, а значна частина коштів від американської допомоги Україні йде саме на американські заводи».

«Внутрішньополітична боротьба у США вкрай ускладнила процес допомоги Україні. Але, упевнений, американська допомога продовжиться», – підкреслив Петренко.

Читайте також: У США зростає підтримка допомоги Україні

Як повідомлялося, у листопаді-грудні Офіс Президента України разом із Верховною Радою та Кабінетом міністрів організували низку візитів до Сполучених Штатів українських делегацій для інформування американського суспільства про ситуацію в Україні. Ця ініціатива з’явилася в ході співпраці з представниками українського кокусу в Палаті представників Конгресу США Марсі Каптур, Майком Квіглі та Грегорі Міксом.

До цих делегацій увійшли народні депутати, представники українського уряду, а також громадяни України, які постраждали від російської агресії. Це, зокрема, діти, яких вдалося повернути з РФ, вимушено переміщені особи, громадяни, чиї домівки було зруйновано російським ракетним терором, фермери, які втратили свої господарства внаслідок підриву Каховської ГЕС, а також ветерани війни. Українці безпосередньо ділилися своїми життєвими історіями з американським суспільством.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-