Із нового року Україна має перейти на «бюджет війни» - Арахамія

Із нового року Україна має перейти на «бюджет війни» - Арахамія

Укрінформ
Із нового року Україна має перейти на «бюджет війни» - бюджет, де будуть витрати лише на оборону та зброю.

Цю думку у Телеграмі висловив голова парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, передає Укрінформ.

«Коли Президент запропонував прирівняти корупцію під час війни до державної зради - в політикумі почались крики про «закручування гайок». Тоді чому саме Президент має відповідати за бруківку, стадіони, тенісні корти та іншій непотріб під час війни? З нового року країна має перейти на «бюджет війни», де більше не буде витрат на всі ці речі, тільки оборона та тільки зброя», - написав Арахамія.

Він додав, що у мережі поширюють маніпулятивне дослідження про те, що нібито українці вважають, що за всю побутову корупцію відповідає Президент України.

«Мало того, що Президент України цілодобово займається війною та пошуками допомоги, ще він має і замінити собою всю антикорупційну вертикаль, на яку країна та партнери витратили мільярди… Сподіваюся, що антикорупційні органи посилять свою роботу, в тому числі інформаційну, щоб Президент міг займатись війною та міжнародною дипломатію, а незалежна антикорупційна вертикаль - великою корупцією в країні», - зазначив він.

Читайте також: Президент ще не вирішив, чи підпише закон про е-декларування – Арахамія

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський запевнив, що випадки корупції, які виявляють в Україні, не пов’язані з міжнародною допомогою – грошима чи зброєю від партнерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-