Данілов відмовився коментувати імовірну відставку Резнікова

Данілов відмовився коментувати імовірну відставку Резнікова

Укрінформ
Є певні процедури, що мають бути пройдені. Зокрема розгляд питання у Верховній Раді та указ Президента щодо відставки.

Про це нагадав секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, коментуючи Українському радіо чутки про імовірну відставку міністра оборони України Олексія Резнікова, передає Укрінформ.

"Є відповідні процедури, які мають бути пройдені: розгляд питання у Верховній Раді України та указ Президента щодо відставки. Коли вони будуть, тоді ми зможемо говорити про це", – так Данілов прокоментував чутки про імовірну відставку очільника Міноборони.

Читайте також: Резніков подякував Воллесу за його допомогу Україні

Разом з тим, секретар РНБО наголосив, що в умовах повномасштабної війни, коли Росія перемогти військовим шляхом неспроможна, питання внутрішньої дестабілізації в Україні для ворога є пріоритетним.

Тож, підкреслив він, українське суспільство та журналісти зокрема мають ретельно перевіряти всі факти та деталі резонансних справ

"Росіяни будуть робити все можливе й неможливе, закидати величезну кількість різної інформації, частина з якої може відповідати дійсності, а частина – ні".

"А коли ми починаємо інтерпретувати ті чи інші речі, не ознайомившись ретельно з документацією, то можемо завдати шкоди нашій країні", – констатував Данілов.

Читайте також: Фракція «Слуги народу» має до Резнікова багато запитань - Шуляк

Як повідомлялося, раніше народний депутат Ярослав Железняк оприлюднив у соцмережах інформацію про імовірну скору відставку Резнікова. За словами нардепа, наступним міністром оборони може стати голова Фонду держмайна Рустем Умєров.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-