Фракція «Слуги народу» має багато запитань до Резнікова — Шуляк

Фракція «Слуги народу» має багато запитань до Резнікова — Шуляк

Укрінформ
Міністр оборони Олексій Резніков запрошений на засідання парламентської фракції партії «Слуга народу», до нього є багато запитань.

Про це Українському Радіо повідомила голова парламентського комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк.

Зокрема, відповідаючи на запитання, чи є у фракції запитання до очільника Міноборони, вона сказала:

«Є запитання до міністра. Тому міністр запрошений на фракцію також і, незважаючи на те, чи буде заміна міністра наступного тижня, все одно він буде відповідати на запитання ті, які будуть сформовані безпосередньо у представників нашої політичної сили. Міністр відповість на багато запитань. Багато різних і документів, і чуток, і неоднозначних висновків щодо певних закупівель. Добре, що ця інформація аналізується експертами, громадянами, представниками громадянського суспільства, хто працює із різними антикорупційними ініціативами. Це говорить про те, що в нашій країні ми завжди будемо дуже прискіпливо дивитися на всі речі, де можливо може бути корупція».

Разом з тим, відповідаючи на запитання щодо інформації народного депутата Ярослава Железняка про імовірні плани змінити на посаді міністра оборони Олексія Резнікова Рустемом Умєровим, Шуляк відмовилася її підтвердити, або спростувати.

«Я би хотіла коментувати офіційні рішення фракції або рішення, які виноситимуться до сесійної зали Верховної Ради. – Сказала вона. - Тому давайте дочекаємося їх. Наша фракція засідатиме наступного тижня. Я думаю, кадрові призначення можливі, але хто це буде, як це буде, в які терміни… Хотілося, щоби це було виважене рішення, яке буде ухвалюватися монобільшістю також».

Читайте також: З 2023 року контракти на форму для армії укладають тільки з українськими виробниками - Резніков

Як повідомлялося, раніше Железняк оприлюднив у соцмережах інформацію про імовірну скору відставку Резнікова. За словами нардепа, наступним міністром оборони може стати голова Фонду держмайна Рустем Умєров.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-