Зеленський: Пріоритет держави і кожної громади – це оборона

Зеленський: Пріоритет держави і кожної громади – це оборона

Укрінформ
В Україні пріоритетом держави та кожної громади може бути лише оборона.

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, передає кореспондент Укрінформу.

«Бюджет - це дзеркало пріоритетів держави, області, кожної громади. І зараз перший пріоритет в Україні може бути лише один – це оборона», - зазначив Зеленський.

Він додав, що другим пріоритетом в Україні для громад усіх рівнів має бути соціальна стійкість країни, тобто захист нормального життя кожного українця.

За словами Президента, українські воїни та народ мають відчувати, що держава та громади турбуються про потреби бойових бригад та підрозділів, а також про потреби прикордонних регіонів, які знаходяться під постійними обстрілами та ракетними ударами. Тому серед найперших завдань для місцевих громад мають бути допомога військовим та волонтерам, лікування та реабілітація людей, які зазнають поранення, підкреслив він.

Читайте також: Зеленський в Івано-Франківську відвідав реабілітаційний центр, у якому лікують бійців

«Зараз точно не час для заміни бруківки, вибачте. Бруківкою ми ворога не виженемо з держави. Тому будемо прикрашати міста вже переможні», - додав Зеленський.

Він закликав місцеву владу «бути помічниками оборони країни».

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні в Івано-Франківську відбулося засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Зокрема, на засіданні Конгресу говорили про роботу державної та місцевої влади крізь призму витрат бюджетів різного рівня.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-