Зеленський в Івано-Франківську відвідав реабілітаційний центр, у якому лікують бійців

Зеленський в Івано-Франківську відвідав реабілітаційний центр, у якому лікують бійців

Фото, відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський в Івано-Франківську відвідав реабілітаційний центр, у якому лікуються захисники України.

Як передає Укрінформ, про це глава держави повідомив у Телеграмі.

«Івано-Франківськ. Реабілітаційний центр, у якому лікуються наші захисники. Хочу подякувати кожному з наших воїнів за подвиг та героїзм. Дякую від усіх українців за захист нашої держави. Перемога точно буде! Бажаю швидкого одужання», - заявив Зеленський.

Відео: ОП

Як повідомили в пресслужбі Офісу Президента, Зеленський оглянув Центр фізичної та реабілітаційної медицини, який оснащено сучасним обладнанням для повноцінного відновлення здоров’я пацієнтів. Зокрема, у Центрі використано досвід іноземних фахівців.

Зеленський в Івано-Франківську відвідав реабілітаційний центр, у якому лікуються захисники України / Фото: ОП

Президент поспілкувався із захисниками, які перебувають на лікуванні, поцікавився станом їхнього здоров’я й побажав швидкого одужання. Глава держави вручив військовослужбовцям державні нагороди - ордени «За мужність» III ступеня.

Захисники подарували Президентові шеврони.

Президент також подякував медикам. «Лікарі, медсестри, ви всі фантастичні. Пишаємося вашою важливою роботою», - заявив він.

Читайте також: Зеленський отримав шеврони від спецпризначенців у День ССО

Крім того, Зеленський ознайомився з проєктом створення регіонального реабілітаційного центру для військовослужбовців. «Для його реалізації заплановано залучати бюджетні кошти й допомогу міжнародних донорів. Медичний заклад спеціалізуватиметься на фізичній та ментальній реабілітації захисників», - сказано в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 29 липня Президент Володимир Зеленський відвідав передові позиції Сил спеціальних операцій на Бахмутському напрямку і привітав воїнів ССО з професійним святом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-