Опитування Зеленського: «Слуга народу» прокоментувала знайдені на смітнику бланки

Опитування Зеленського: «Слуга народу» прокоментувала знайдені на смітнику бланки

Укрінформ
У політичній партії «Слуга народу» не виключають, що бланки з ініційованим Президентом Володимиром Зеленським опитуванням, які були нібито знайдені на смітнику, є зайвими або спеціально надрукованими сторонніми людьми.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється в заяві партії.

«Про нібито знищені анкети з опитування «5 питань від Президента». Вони не були бланками суворої звітності та друкувалися із запасом. Можливо, на “сенсаційних” фотографіях у Facebook маємо саме такі, зайві бланки. Адже на світлинах чітко не видно, що то заповнені анкети з цього опитування. Серед купи якихось квитанцій та листів з облікових журналів, інших аркушів паперу бачимо кілька бланків, дійсно схожих на анкети. Це можуть бути пошкоджені бланки або ж узагалі надруковані кимось копії анкет. Жодних печаток чи позначок на них не видно. Такі анкети можна було роздрукувати спеціально на будь-якому принтері», – йдеться у повідомленні.

У «Слузі народу» закликали усіх медійників і «особливо тих, які вже неодноразово попадалися на розповсюдженні фейків», стати відповідальнішими.

«Будь ласка, перевіряйте інформацію та не перетворюйтесь на машини для вкидів брехні й відпрацювання агітаційних інтересів окремих партій», – наголосили у партії.

При цьому в «Слузі народу» підкреслили, що підтримуючи ініціативу глави держави, прагнули не лише почути думку українців із нагальних питань, а й показати, «яким легким може бути використання такого інструменту народовладдя як загальнонаціональне опитування».

Читайте також: Оприлюднили попередні результати «опитування Зеленського»

У політсилі додали, що остаточні результати дослідження «5 питань від Президента» вже підраховані. І будуть презентовані найближчим часом – після оприлюднення офіційних результатів місцевих виборів.

Як повідомляв Укрінформ, у день голосування на місцевих виборах 25 жовтня українцям було запропоновано відповісти й на п’ять запитань від Президента.

Так, громадянам запропонували дати відповідь на запитання, які стосуються запровадження довічного ув’язнення за корупцію в особливо великих масштабах, створення на Донбасі вільної економічної зони, скорочення кількості депутатів у Верховній Раді до 300, легалізацію медичного канабісу та порушення на міжнародному рівні питання про використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-