Українські школи у Бельгії долучилися до благодійної акції на підтримку захисників України

Українські школи у Бельгії долучилися до благодійної акції на підтримку захисників України

Фото
Укрінформ
Українські школи в бельгійських містах Арлон, Брюссель, Гент, Льєж та Шарлеруа долучилися до благодійної акції посольства «Теплі обійми» з підтримки захисників і захисниць України.

Як передає Укрінформ, про це посольство України в Бельгії повідомило на своїй фейсбук-сторінці.

Діти підготували для військових подарунки, зроблені своїми руками: футболки з вибійкою, плетені патріотичні прикраси, смаколики та листівки.

«Ці щирі, сповнені любові й тепла прояви подяки, неабияк розчулили українських захисників на Харківщині та Донеччини», – розповіли в диппредставництві та наголосили, що кожен жест підтримки є важливим, оскільки нагадує героям, що на їхнє повернення додому в теплі обійми чекають їхні рідні і близькі.

«Щиро дякуємо нашим захисникам та захисницям за щоденний захист України, відвагу, мужність та за кожен новий день! Ви – щит і міць нашої країни та всієї Європи!», – подякували в посольстві.

Також вдячність висловлена українським школам за участь у благодійній акції, а також маленьким українцям, які власноруч підготували такі чудові подарунки.

Нагадаємо, в Українській православній автокефальній церкві Святого Архангела Архистратига Михаїла у бельгійському місті Генк відбулася літургія за мир в Україні та панахида за упокій душ вбитих росіянами українців під час протистояння повномасштабній збройній агресії Росії.

Фото: Embassy of Ukraine in the Kingdom of Belgium / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-