Шеф-кухар Клопотенко в Оттаві презентував українську продукцію

Шеф-кухар Клопотенко в Оттаві презентував українську продукцію

Фото
Укрінформ
У Оттаві представили продукцію українських виробників, які незабаром почнуть експортуватися до Канади або вже доступні на полицях місцевих магазинів.

Як повідомляє Укрінформ, про це йдеться у повідомленні на сторінці посольства України в Канаді в мережі Фейсбук.

«Більше української продукції в Канаді! Вчора в Оттаві за сприяння Посольства України в Канаді відбулася презентація української продукції «The art of Ukrainian food» для канадського політикуму та бізнесу. Присутнім були представлені найсмачніші та найякісніші українські товари.., які зараз вже доступні для канадських споживачів або стануть такими у найближчі місяці», – розповіли у посольстві.

Зазначається, що захід відкрили посол України в Канаді Юлія Ковалів, міністерка міжнародної торгівлі Канади Мері Енджі, а також депутати федерального парламенту від усіх основних партій.

«Гості мали можливість скуштувати українські традиційні делікатеси та ознайомитися з унікальною культурою України через її смаки та аромати», - зауважили в українському дипвідомстві.

Спеціальним гостем події став відомий шеф-кухар Євген Клопотенко, який пригощав присутніх курячими крильцями українського виробництва під кленовим сиропом та традиційними українськими галушками.

«Українська продукція вже знайшла своїх вірних шанувальників серед політиків і бізнесменів та, сподіваємося, стане ще більш популярною на місцевому ринку», – запевнили у посольстві.

Як повідомлялося, цього тижня Канада завершила ратифікацію оновленої Угоди про вільну торгівлю з Україною, яка звільняє більшість українських товарів й послуг від сплати імпортних мит.

Фото: Посольство України в Канаді / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-