Ліга українок Канади в Торонто передала кошти на дрони для ЗСУ

Ліга українок Канади в Торонто передала кошти на дрони для ЗСУ

Укрінформ
Ліга українок Канади (відділ Торонто) провела щорічні загальні збори, по завершенню яких передала чек з сумою 30 тис. дол. на купівлю дронів для українських військових на фронті.

Як передає Укрінформ, про це організація повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

Також під час засідання були підраховані всі отримані кошти з організованих Лігою українок Канади (відділ Торонто) подій.

За ці гроші вдалося закупити 300 наборів з найнеобхіднішими речами в лікарні для українських захисників та захисниць, передати гуманітарну допомогу в Харків, 10 тис. дол. було переказано у Фонд «Приятелів Збройних Сил», а також понад 250 діток із прифронтових територій в Україні отримали у подарунок до Дня Святого Миколая цікаві та пізнавальні книжки.

Крім того, впродовж року організація провела низку заходів: тижневий пікет російського консульства в Торонто у червні 2023 року, підтримала учасницю Національної Паралімпійської команди України зі стрільби із лука Анну Вікторію Шевченко, якій вдалося отримати бронзу та запрошення на Олімпіаду, організувала різдвяний ярмарок зі смачною випічкою, традиційні Вечорниці та концертну серію Classical Fridays.

Нагадаємо, Конгрес українців Канади закликав канадський уряд збільшити фінансування національного безпекового сектору, аби мати змогу наростити військову допомогу Україні.

Фото: Ліга українок Канади відділ Торонто / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-