Лікарня у Черкасах отримала допомогу від української діаспори Фінляндії

Лікарня у Черкасах отримала допомогу від української діаспори Фінляндії

Відео
Укрінформ
Черкаська міська лікарня швидкої меддопомоги отримала допомогу, надіслану Логістичним центром Товариства українців у Фінляндії (ТУФ) в Україну волонтерській Громадській організації «Січ».

Як передає Укрінформ, про це Логістичний центр (Auta Ukrainaa Logistiikkakeskus) повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

Зауважується, що для центру це була 60-та надіслана вантажівка з допомогою. Велику частину вантажу склало медичне обладнання, що потребує будь-яка лікарня в Україні.

ТУФ подякувало всім доброчинцям, які збирають і надсилають медичне обладнання для України.

«Ваша допомога неоціненна! Адже, на лікарняних ліжках рятуються життя, інвалідні візочки полегшують медикам надавати допомогу пораненим та хворим», – наголосили в товаристві.

Нагадаємо, представники Товариства українців у Фінляндії (ТУФ) за запрошенням мера Гельсінкі Юхана Вартіайнена взяли участь у прийнятті з нагоди другої річниці повномасштабного російського вторгнення в Україну.  

Від імені українців товариство висловило вдячність місту Гельсінкі та його мешканцям за солідарність з Україною, гуманітарну допомогу, тепле та гостинне ставлення до українців, які були вимушені покинути свої домівки через війну та отримали тимчасовий прихисток у Фінляндії.

Фото: Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-