МІОК презентує посібник з української мови як іноземної для дітей

МІОК презентує посібник з української мови як іноземної для дітей

Укрінформ
Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою НУ «Львівська політехніка» (МІОК) з нагоди Міжнародного дня рідної мови запросив на презентацію нового навчального посібника (абетки) з української мови як іноземної для дітей 4-6 років «Мої друзі».

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

Презентація відбудеться 21 лютого 2024 року о 15:00 у Національному університеті «Львівська політехніка», головний корпус, Зал Захарієвича: ауд. 214 (м. Львів, вул. Степана Бандери, 12).

У МІОК розповіли, що «Мої друзі» – це цікава пригода у країні української абетки, пісень, віршів, казок та мультфільмів, де кожна дитина зуміє відкрити для себе захопливий світ літер, звуків та нових слів. Ще це привід навчитися грати у нові ігри, розгадувати цікаві лабіринти та загадки, а також чудова нагода відкрити щось нове і невідоме про Україну, краще пізнати та полюбити її.

Крім того, учасники презентації матимуть змогу поспілкуватися з авторським колективом. МІОКівці розкажуть про посібник від зародження ідеї до практичної реалізації, а також про специфіку роботи з текстами та вправами.

Зауважується, що комплекс «Мої друзі» по особливому доповнив колекцію написаних у МІОКу підручників «Спіймай Сковороду», «Образки з Лесиного життя» (до 200-ліття Лесі Українки), «Ключ до України: міста і люди» та «Мандрівка Україною».

До зустрічі запрошуються педагоги, батьки, вчителі, вихователі та усі, хто прагне навчати, розвивати та надихати дітей до вивчення української мови у різних куточках світу.

Формат – змішаний. Щоб долучитися до події дистанційно (online), потрібна обов’язкова реєстрація за посиланням.

Нагадаємо, Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою запросив на Третій світовий форум українознавчих суботніх і недільних шкіл, який відбудеться 21–23 серпня 2024 року у Національному університеті «Львівська політехніка».

Фото: МІОК

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-