В Українському центрі у Вільнюсі відбудеться Великодній благодійний ярмарок

В Українському центрі у Вільнюсі відбудеться Великодній благодійний ярмарок

Укрінформ
В Українському центрі  (Ukrainos centras) у Вільнюсі 4 травня проведуть Великодній благодійний ярмарок – на відвідувачів чекає цікава та насичена програма.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

Так, у суботу об 11:00 відбудеться показ фільму «Микита Кожум’яка».

Великодній ярмарок триватиме з 12:30 до 15:00. На ньому можна буде придбати у майстринь товари їхнього власного виробництва.

Також у рамках заходу буде представлена VR інсталяція «Війна впритул» – демонстрація відео руйнувань, які спричинив російський агресор в Україні.

Відвідувачі матимуть можливість долучитися до воркшопів і художніх майстер-класів для дорослих та дітей.

Відбудуться виступи аматорських колективів Українського центру та професійних виконавців: вокальна студія «Мрія» із керівником Олександрою Васіляуске, діти української суботньої школи із керівником Наталією Васильєвою, Український аматорський хор із керівником Надією Адамчук, піаністка Олена Бобович.

О 14:45 – 15:00 буде проведено розіграш Великодньої лотереї.

Майстриням, які бажають доєднатися до ярмарку зі своєю продукцією, потрібно заповнити форму реєстрації, де вказані всі умови.

Нагадаємо, в Українському центрі у Вільнюсі відбувся різдвяний захід, покликаний зміцнити віру у світле мирне майбутнє та показати незламність українських традицій та силу єдності.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-