Генконсул у Стамбулі провів зустріч з керівницями українських громад

Генконсул у Стамбулі провів зустріч з керівницями українських громад

Укрінформ
Генконсул України Роман Недільський 13 лютого провів онлайн-зустріч з керівницями українських громад консульського округу ГКУ у Стамбулі (Туреччина).

Як передає Укрінформ, про це Генеральне консульство України в Стамбулі повідомило на своїй фейсбук-сторінці.

У зустрічі взяли участь представниці Українського товариства взаємодопомоги у Стамбулі (Ukrayna Dayanışma Derneği, Об'єднання українців Ізміра (İzmir Ukraynalılar Derneği) Українського культурного товариства (Ukrayna Kültür Derneği), Товариства українців в Бурсі (Bursa Ukraynalılar Derneği) та Українців Коджаелі.

«Згуртованість і єдність – запорука перемоги. Українська громада – величезна сила, голос якої має бути почутий», – зазначив генконсул.

Учасники зустрічі обговорили вже реалізовані та майбутні проєкти.

Також було висловлено привітання новій очільниці Спілки українців у Коджаелі пані Катерині Ікізоглу, а також подяку пані Ірині Сола за особистий внесок у розвиток української громади в Туреччині.

«Дякуємо нашим шановним керівницям спілок за натхнення! Продовжуємо злагоджено працювати заради спільної мети – перемоги», – додали у ГКУ.

Нагадаємо, за період від середини січня до кінця 2023 року кількість українців, які перебували в Туреччині на основі дозволу на проживання, зменшилася на понад 10 тисяч.

Фото: Генеральне консульство України в Стамбулі / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-