При Посольстві України в Катарі відкрили бібліотеку для українських дітей

При Посольстві України в Катарі відкрили бібліотеку для українських дітей

Фото
Укрінформ
У Посольстві України в Державі Катар відбулася чергова зустріч у рамках роботи Українського дитячого навчального клубу, найголовнішою подією якої стало урочисте відкриття дитячої бібліотеки при диппредставництві.

Як передає Укрінформ, про це Посольство повідомило на своїй фейсбук-сторінці.

«Наша бібліотека поки що невеличка, і ми сподіваємося на поповнення її фонду. Тому ми безмежно вдячні всім тим, хто подарував Посольству дитячі книжки, які тепер можна побачити на дитячій поличці і взяти додому», – ідеться в дописі.

У диппредставництві висловили сподівання, що до цієї шляхетної ініціативи долучаться усі відвідувачі Посольства.

Також під час зустрічі відбулися заняття, присвячені традиціям українського народу: проводам зими та зустрічі весни. У ході занять, які, як завжди, проводилися у цікавій ігровій формі, діти мали нагоду дізнатися про звичаї й традиції, й зокрема, про зміст і значення свята Стрітення.

Крім того, було проведено тематичний майстер-клас від майстрині пані Інна: хлопчики вчилися робити браслети у кольорах українського прапора, дівчата – віночки, а потім усі діти разом робили маленькі українські сердечка із символами нашої держави.

Посольство висловило слова традиційної подяки педагогам навчального клубу: пані Ользі та пані Ірині, організаторам: пані Майї та пані Аліні, а також усім, хто долучився до свята.

Нагадаємо, у січні в Дитячому навчальному клубі при Посольстві в Катарі відбулося заняття, присвячене Дню Соборності України – одній із найважливіших дат в історії України.

Фото: Посольство України в Катарі / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-