З Аргентини відправили нову партію гумдопомоги для України

З Аргентини відправили нову партію гумдопомоги для України

Укрінформ
З Буенос-Айреса до польської Варшави прибула 16-та з початку широкомасштабної агресивної війни Росії партія гуманітарної допомоги для України, до якої ввійшли майже 7 т продуктів харчування довготривалого використання та медикаментів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Аргентині.

Диппредставництво подякувало Аргентинському агентству міжнародного співробітництва та гуманітарної допомоги – «Білі шоломи» Міністерства закордонних справ, міжнародної торгівлі та віросповідань Аргентини, Українській центральній репрезентації в Аргентині, компанії «Meta Soluciones Farmacéuticas», Конвенту церков євангельських християн і слов'янських баптистів Аргентини, Уругваю та Парагваю, а також Біблійній християнській церкві Буенос-Айреса за надання цієї важливої гуманітарної допомоги.

Окрема подяка висловлена неурядовій організації «Solidaire» та її президенту, меценату та пілоту, пану Енріке Піньєйро за системну логістичну підтримку у доставці гуманітарних вантажів для України.

У Посольстві зауважили, що практично з початку широкомасштабної збройної агресії Росії проти України аргентинською стороною було розпочато процес надання гуманітарної допомоги нашій державі. На кінець 2023 року з Аргентини надіслано 16-ть гуманітарних вантажів, загальною вагою близько 142 т.

Нагадаємо, під час робочого візиту до Аргентинської Республіки Володимир Зеленський зустрівся з представниками української громади в цій країні.

Фото: Посольство України в Аргентині / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-