Українська громада Анкари провела благодійний ярмарок і концерт

Українська громада Анкари провела благодійний ярмарок і концерт

Фото, відео
Укрінформ
З нагоди різдвяних і новорічних свят Українська громада Анкари за підтримки Посольства провела важливий благодійний ярмарок і концерт.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці написав Надзвичайний і Повноважний Посол України в Туреччині Василь Боднар. 

За його словами, Посольство намагається всіляко підтримувати такого роду заходи – це можливість не тільки представити культурні традиції України, але й привернути увагу турецького суспільства до подій, які відбуваються в Україні.

Василь Боднар повідомив, що зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу Україні.

Від імені Посольства він висловив подяку кожному, хто приєднався до цієї ініціативи.

«Нам дуже важливо відчувати таке тепло та єдність. Ці заходи – важлива частина нашої спільної праці над збереженням українськості за кордоном, а також зміцненням співпраці між Україною та Туреччиною», – написав пан посол.

Як повідомила Українська громада Анкари, під час ярмарку можна було скуштувати українські смаколики, придбати різдвяні прикраси, сувеніри та вироби українських майстринь. https://www.facebook.com/UkraynaDernegi

У концерті ж узяли участь українські і кримськотатарські колективи та виконавці.

Нагадаємо, в Анкарі відбувся дипломатичний різдвяний благодійний ярмарок, на якому  було представлено український стенд із сувенірною продукцією та окремо в зоні фудкорту – українські національні страви, продукти харчування та напої українського виробництва, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

Фото: Vasyl Bodnar / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-