У Варшаві оголосили різдвяну акцію для допомоги українським дітям, які втратили батьків

У Варшаві оголосили різдвяну акцію для допомоги українським дітям, які втратили батьків

Укрінформ
У Варшаві триває різдвяна благодійна акція зі збору коштів для близько 9 тис. українських дітей, які через повномасштабне  вторгнення РФ в Україну 24 лютого 2022 року втратили батьків чи залишились без батьківської опіки через війну.

Терміновий збір коштів на їхні потреби оголосили Громадська ініціатива Євромайдан-Варшава та Фундація Stand With Ukraine, передає Укрінформ.

«Наша кампанія має на меті подарувати дітям з України особливе Різдво, хоча б на мить повернути посмішку на їхні обличчя. Ці діти пройшли через пекло і втратили рідних в боях. Часто це діти героїв і героїнь, які борються за нашу свободу», – підкреслює з цього приводу лідерка громадської ініціативи Євромайдан-Варшава Наталія Панченко.

Під гаслом «Щоб у всіх дітей було Різдво» одна з найстарших і найбільших українських організацій у Польщі розпочинає різдвяну акцію збору коштів, які підуть на подарунки для дітей та необхідні речі, яких дітям бракує після втрати дому. Спільно з Фундацією Stand With Ukraine, активісти ініціативи Євромайдан-Варшава планують закупити необхідні речі з урахуванням конкретних потреб організації «Місто Добра».

За словами Панченко, «Місто Добра» – це одна з провідних організацій в Україні, яка опікується дітьми-сиротами, одинокими матерями та дітьми, які залишилися без опіки внаслідок бойових дій та повномасштабного вторгнення.

Охочі підтримати акцію можуть зробити пожертви через портал Pomagam.pl або прямий платіж на рахунок: PL75 1140 2004 0000 3102 8246 6359.

Додатково можна перерахувати 1,5% податку на наступні дані: KRS: 0000507234. Цільове призначення: 83905.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-